EHC konference 2020 - meld dig som frivillig

Torsdag, 1 oktober, 2020 til Søndag, 4 oktober, 2020
Sted:
København

Danmarks Bløderforening er i 2020 vært for den europæiske paraplyorganisation EHC's årlige konference. Konferencen holdes i København fra d. 1-4. oktober 2020.

Der forventes at komme omkring 300 blødere, læger og repræsentanter fra medicinalindustrien. Se program fra EHC konferencen i Skopje i 2019 her >>

Opgaver for frivillige

I forbindelsen med konferencen er der en række praktiske opgaver, som vi har brug for frivillige til at hjælpe med:

- byde gæster velkommen i lufthavnen og vise dem vej til taxa, bus eller tog til Hotel Scandic Copenhagen

- byde gæster velkommen på hotellet og hjælpe med udlevering af mødemateriale

- hjælpe med at svare på praktiske spørgsmål under konferencen fx hvor ligger mødelokaler, etc.

- holde mikrofoner under debatter

Derudover søger har vi også brug for sundhedsprofessionelle, der kan bemande et behandlingsrum under konferencen. EHC stiller faktorprodukter til behandling til rådighed under konferencen. Her er der brug for sundhedsprofessionelle til at assistere ved behov hjælp.

Tilmelding

Har du lyst til at være med som frivillig til et af de største bløderevents i Europa, så ring eller skriv allerede nu til sekretariatsleder Karen Holm på kbh@bloderforeningen.dk eller 60 24 62 77.