Frivillig ved Landskonference for sundhedsplejersker 2020

Mandag, 17 august, 2020 til Tirsdag, 18 august, 2020
Sted:
Kolding, Hotel Comwell

Kalder alle kvinder! Kunne du tænke dig at være med til at bemande Bløderforeningens stand ved Landskonference for sundhedsplejersker 2020?

D. 17-18. august har Bløderforeningen en stand ved sundhedsplejerskernes landskonference 2020. Derfor søger vi frivillige til at bemande standen.

Formålet med vores deltagelse på konferencen er at sprede kendskabet til kvinder og blødersygdom. Budskabet er meget relevant for netop sundhedsplejerskerne, da de følger pigerne i løbet af skoletiden, og kan være med til at relatere øget blødningstendens til blødersygdom tidligt.

Opgaverne for dig som frivillig vil bestå i at dele ud af materiale om kvinder og blødersygdom og at oplyse interesserede om, hvilke symptomer de skal være opmærksomme på hos kvinder med øget blødningstendens. Du kan også trække på din egen erfaring med blødersygdom, hvis du har lyst.

Hvor mange timer/dage, du vil hjælpe til, bestemmer du selv. Hvis du kommer langvejs fra og har brug for at få dækket omkostninger til transport eller overnatning, dækker foreningen det.

Er du interesseret, så skriv til kommunikation@bloderforeningen.dk eller ring på telefon 60 24 62 77.

Vi glæder os til at høre fra dig.