Julefrokost i hiv-netværket

Søndag, 1 december, 2019
Sted:
Danmarks Bløderforening, København

Den 1. december er det World Aids Day, der har været en årlig international mærkedag siden 1988. Det er dagen, hvor man verden over sætter fokus på hiv og aids. I 1980erne blev 91 danske blødere – børn, unge og voksne – smittet med hiv gennem deres faktormedicin.

Traditionen tro markerer Bløderforeningen dagen ved at invitere netværket af positive blødere til julefrokost. Vi starter med oplæg og erfaringsudveksling i foreningens lokaler og spiser efterfølgende en hyggelig julefrokost sammen ude i byen. Program følger.

Tilmelding sker til sekretariatsleder Karen Binger Holm på mail kbh@bloderforeningen.dk.

Arrangementet er gratis og støtteberettigede kan søge om støtte til transport gennem Blødererstatningsfonden.