Ladywalk 2020

Dato: 
Mandag, 25 maj, 2020
Sted: 
København og Aarhus

Du kan nu tilmelde dig Ladywalk 2020!

Tag med Danmarks Bløderforening til motionsarrangementet Ladywalk mandag d. 25. maj.

Ladywalk danner rammen om en sjov, hyggelig og social dag sammen med nye og gamle bekendtskaber fra Danmarks Bløderforening. Du får mulighed for at tale med andre i samme situation som dig selv, få en motionsoplevelse i flotte omgivelser og støtte en god sag.

Børn, som er friske på en længere gåtur, er også meget velkommen.

Tilmeld dig og bliv en del af Bløderforeningens hold her »

 

Praktisk
Kan vælge enten at gå eller løbe 7 eller 12 kilometer. Du bestemmer selv på dagen, hvad du har lyst til.

Danmarks Bløderforening forventer at stille med hold i København og Aarhus. Vælg under tilmelding på Danmarks Bløderforenings hjemmeside, hvilket sted du vil starte. Arrangementerne begynder kl. 18.30.

Det koster 75 kr. at deltage sammen med Danmarks Bløderforening. Beløbet dækker deltagelse i løbet og en løbetrøje med Bløderforeningens logo. Derudover vil du også modtage årets Ladywalk T-shirt og rygpose. 

Fristen for tilmelding er mandag d. 20. april 2020. Husk at angive størrelse. Er du i tvivl om størrelsen, kan du tjekke Ladywalks måleskema her »

Ladywalk afholdes også i en række andre byer, så hvis du vil samle et hold, der har lyst til at deltage et andet sted i landet, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet på dbf@bloderforeningen.dk. Se hvor der ellers afholdes løb og læs mere om arrangementet på Ladywalks egen hjemmeside »

 

Støtte for løbet går bl.a. til Bløderforeningen.
Når du deltager i Ladywalk, støtter du også andre kvinder. Ladywalk har i 2020 besluttet at donere deres overskud til sygdomsramte kvinder gennem Psykiatrifonden og Hjerteforeningen.

Derudover har organisationen besluttet at bevillige en del af overskuddet fra løbet i 2020 til Bløderforeningens kampagne ”Blødt igennem”, hvis formål er at udbrede kendskabet til kvinder med blødersygdom. Læs mere om kampagnen her »

Du kan også bruge din deltagelse i Ladywalk til at samle ind til Danmarks Bløderforening. Læs mere om, hvordan Ann Kjersgaard Meldal samlede ind til Danmarks Bløderforening ved Feminas Kvindeløb i 2018 her »

 

Succesens gentagelse
Det er tredje år, at Danmarks Bløderforenings stiller med hold til kvindeløb. Sidste år stillede foreningen med hold ved Ladywalk og i 2018 havde foreningen et hold ved Feminas kvindeløb. Du kan læse mere om, hvordan sidste års arrangement løb af stablen her »

 


Bløderforeningens hold til Ladywalk i Aarhus 2019

« Tilbage