Online kvindeseminar

Lørdag, 14 november, 2020 til Søndag, 15 november, 2020
Sted:
Online

Den årelige kvindetur er desværre aflyst pga. corona-situationen. I stedet planlægger vi at afholde et online seminar for kvinder. Programmet vil byde på lægefagligt oplæg, nyt fra Danmarks Bløderforening og premiere på ny film om en kvinde med blødersygdom i mild grad. Det endelige program for seminaret vil være at finde her på siden, så snart det ligger fast.

Det online seminar kommer enten til at blive afholdt lørdag d. 14. november kl. 13.00-15.00 eller søndag d. 15. november kl. 10.00-12.00.

Sæt kryds i kalenderen, og følg med her på hjemmesiden for yderligere information om arrangementet.

Arrangementet er gratis, og hvis du allerede nu ved, at du kan deltage, hvadenten det bliver d. 14. eller 15. november, så kan du tilmelde dig her »

Billede fra kvindeturen 2018

Vi gør opmærksom på, at der tages billeder til webinaret, som kan blive brugt i Bløderforeningens medier. Vi offentliggør kun billeder, der overholder Datatilsynets retningslinjer for deling af billeder på internettet. Vi offentliggør derfor ikke billeder, hvor vi vurderer, at en person på billedet kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Læs mere om Datatilsynets retningslinjer her »

Ønsker du ikke, at Bløderforeningen offentliggør billeder af dig fra dette arrangement, beder vi dig gøre os opmærksomme på det. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker et billede af dig fjernet, kan du til enhver tid kontakte os og gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse, vil vi ikke offentliggøre billeder af dig fra dette arrangement. Ønsker du et billede, der allerede er offentliggjort, afpubliceret, vil vi i videst mulig omfang fjerne billede.