Personligt bidrag som gave

Mangler du en god julegaveide? Du kan nu give et personligt bidrag til Bløderforeningen og få et fint takkekort, lige til at lægge under træet. Se takkekortet her >>

Takkekortet bestilles ved at sende en mail til Shirin i sekretariatet: st@bloderforeningen.dk. Frist for bidrag og bestilling af kort er mandag d. 9. december kl. 12.

Husk, at forudsætningen for, at bidraget tæller som et personligt bidrag og bliver fratrukket i skat, er, at du oplyser modtagerens cpr-nummer til foreningen. Du kan oplyse det i tekstfeltet i forbindelse med overførslen eller ringe til os på telefon 33 14 55 05.

Læs mere om reglerne for personlige bidrag og hvorfor bidragene er vigtige for Danmarks Bløderforening her >>

Tak for støtten!